Byggestrømstavle og udskiftning af eltavle

Med mere end 20 års erfaring og et hold af erfarne elektrikere og elinstallatørere kan Elstyrken sikre, at I kommer sikkert i mål med elopgaverne ved både nybyg og ombygning uanset projektets omfang.

Har du brug for byggestrøm til at kunne få byggeriet i gang eller mens de gamle installationer gøres tidssvarende, fx ved udskiftning af eltavler? Så lad Elstyrken få dine håndværkere op at køre i en fart og sørge for at udskiftning af gruppetavler sker korrekt.

Vi kan hjælpe alle størrelser af byggepladser fra selvbyg til opførelse af nye etagebyggerier.

Få en pris på udskiftning af eltavle eller byggestrøm ved større entreprise

Vi giver meget gerne en pris på udskiftning af din eltavle. Er du i gang med en større renovering eller nybyg, så kan Elstyrken også være leverandør af elarbejdet i øvrigt.

Skal du opføre et større boligkompleks eller en erhvervsejendom, måske med særlige krav til alarm, netværk eller andre installationer, så kontakt os og høre mere om dine muligheder med Elstyrken som samarbejdspartner. Du kan altid ringe til os direkte på 70 70 71 71 og få en pris på udskiftning af eltavle og etablering af byggestrøm.

Autoriseret elektriker

Ved større entrepriser har vi mulighed for at tage opgaver i hele landet. Kontakt os i dag og få vores bud på, om vi kan byde ind på din elopgave.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder.
Jakob Per Jan elektrikere sikkerhed cookies gentofte holte elektriker Østerbro bagsværd lyngby virum
byggestrøm