Vores engagement og partnerskaber

Bæredygtighed, kvalitet og diversitet

engagement og partnerskaber
engagement og partnerskaber
engagement og partnerskaber

UN GLOBAL COMPTACT

I Elstyrken er vi forpligtet til at støtte FNs 17 verdensmål som medlem af Global Compact Network Denmark bidrager vi aktivt til den grønne omstilling. Læs mere om vores bæredygtigerejse her. 

TEQNIK ARBEJDSGIVERNE

Elstyrken A/S er autoriseret EL-installatør og medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne med TEKNIQ Garanti, der sikrer kunder mod reparationer med vores leverede dele. Vores håndværkergaranti symboliserer kvalitet og sikkerhed. Skulle du mod forventning være utilfreds med vores udførte arbejde, har du mulighed for at indbringe sagen for enten Ankenævnet for Tekniske Installationer eller Håndværkets Ankenævn. Hvis du får medhold, vil eventuelle fejl blive rettet.

TEKNIQ Garantien sikrer dig økonomisk ved at dække beløb op til 150.000 inklusive moms.

AAA+

Vores seneste årsregnskab har sikret os en guld AAA-rating fra Dun & Bradstreet, hvilket kræver uafbrudt topkreditværdighed i 7 år.

BOSS LADIES

I Elstyrken samarbejder vi med Boss Ladies for at fremme diversitet. Vores partnerskab med Boss Ladies giver os mulighed for at påtage os et betydningsfuldt samfundsansvar ved at fremme kvindeligt talent i vores branche. Læs mere her.