Dørtelefon og adgangskontrol

Elstyrken har erfaring med at levere dørtelefon- og adgangskontrolløsninger til både private og virksomheder. Det betyder, at vi kan hjælpe med rådgivning, der tager udgangspunkt i dine behov, samtidig med, at vi kan trække på vores brede erfaring fra tidligere projekter, hvis du ønsker at tage os med på råd, når der skal vælges system uanset, om vi taler om dørtelefon eller adgangskontrol.

Vi kan også sagtens montere den løsning, som du måske allerede selv, har udset dig.

Dørtelefon til lejlighed, boligforeninger og etageejendomme

Bor du i en lejlighed, hvor dørtelefonen ødelægger det samlede udtryk? Du har måske istandsat og alt andet er flot og nyt – undtagen dørtelefonen, så kan Elstyrken hjælpe dig med at få monteret en ny dørtelefon nemt og hurtigt. Tillader systemet det, så kan vi også hjælpe med montering af dørtelefon med video.

Vi giver dog også gerne en pris på installation af dørtelefon og porttelefon for etageejendom og boligforeninger, hvor man ønsker at skifte system for alle boliger.

Her kan der igen vælges mellem den klassiske løsning med lyd, samt dørtelefoner med video, hvis man ønsker at opdatere et eksisterende dørtelefonsystem til en mere tryg løsning for beboerne, fx på plejecentre og plejeboliger, hvor man ønsker øget kontrol med hvem, der ønsker adgang.

Adgangskontrol erhverv og private hjem

Til virksomheder og erhvervsejendomme kan Elstyrken rådgive og levere løsninger til adgangskontrol. Vi har erfaring med at installere de fleste moderne adgangssystemer herunder bl.a. adk-adgangskontrol, der sørger for sikker adgangskontrol til erhverv.

Adk-anlæg er med til at sikre jeres område mod at uvedkommende får adgang, ligesom I kan sikre kontrol med, hvem der måtte have adgang på hvilke tidspunkter i forbindelse med fx revisionskrav og certificeringer. Adgangskontrollen kan også integreres med jeres videoovervågning og alarm.

Har du brug for adgangskontrol til et privat hjem, så findes der i dag mange smarte løsninger, hvor nøglebrikker kan udskifte den klassiske nøgle, hvilket gør det nemt at styre adgang til boligen i forbindelse med rengøring, håndværkerbesøg og husstandens mindste.

For børnefamilien er adgangssystemer med wifi-dørtelefon rigtig smart. Da det udover nemmere adgang, også giver en sikkerhed i, at ingen skal stå ude til mor eller far kommer hjem fra arbejde, hvis uheldet er ude og nøglen bliver væk, når adgang gives via telefon eller apps, som er forbundet med adgangssystemet.

Mulighederne er mange, og vi har arbejdet med de fleste. Så tag gerne fat i os, så rådgiver vi dig gerne forud for installationen.

Skræddersyede løsninger

Elstyrken tilbyder tilpassede dørtelefon- og adgangskontrolsystemer, der imødekommer dine specifikke behov. Med erfarne teknikere sikrer vi en professionel installation, der opfylder dine forventninger. Uanset om det er for private hjem eller virksomheder, tilbyder vi skræddersyede løsninger, der inkluderer avancerede funktioner som video-dørtelefoner og integreret adgangskontrol. Kontakt os, og lad os sammen finde den optimale løsning for dine krav og ønsker.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder.
dør telefon
elstyrken nøgler