Har du problemer med el-installationerne, trænger du til ny belysning eller skal du have programmeret din PLC-styringer? Så har du fundet den helt rigtige samarbejdspartner. Vores medarbejdere har mere end 20 års erfaring indenfor elektriker faget, der garanterer dig kvalitetssikre løsninger, lavet af yderst kvalificerede elektrikere. Vi går meget op i at alt vores arbejde, er udført korrekt, helt ned til mindste detalje. Ved at vælge El-installationsfirmaet Elstyrken, undgår du derfor halvfærdigt og sløset elektriker arbejde.

Bred kundekreds og lang erfaring

I juli 2020 blev el-installationsfirmaet Torben Buhelt ApS en del af Elstyrken. Torben Buhelt ApS Blev stiftet i 1980, og har alle årene ligget i Bagsværd i Gladsaxe og nu i Gentofte. Både Torben Buhelt og Elstyrken har igennem hele perioden beskæftiget os med at lave el-installationer for en bred kundekreds i hele landet, men de fleste af vores opgaver er i det Storkøbenhavnske område, og især Bagsværd, Søborg, Gladsaxe, Vangede, Gentofte, Lyngby, Ballerup, Herlev, Hellerup og København.

Vores elektrikere udfører til daglig el-installationsopgaver for private kunder, andelsboligforeninger, ejerboligforeninger, offentlige institutioner, erhvervsvirksomheder og industrivirksomheder.

Din elektriker til alle slags opgaver

Vi er et el-installationsfirma som beskæftiger os med dels traditionelle elektriske installationer, dels med industriautomation. Vi er autoriseret af sikkerhedsstyrelsen til at udføre el-arbejde over hele landet.

Opgavetyperne er mangeartede og omfatter eksempelvis el-eftersyn i forbindelse med ejendomssalg, el-tjek, sælgerrådgivning, køberrådgivning, udførelse af el-installationer i forbindelse med nybyggeri, ombygninger, udvidelser og reparation af installationer.

Vi påtager os næsten alle opgaver, lige fra reparation af stikkontakter og lampeudtag, tilslutning af hårde hvidevarer, installationer i forbindelse med renovering af køkkener og badeværelser til CAD-projektering af elinstallationer og el-styringer til maskin- og procesanlæg, programmering af PLC-styringer og elektroniske styringer.

Vi udfører også datanetværksinstallationer, adgangskontrolanlæg, porttelefonanlæg m.m.

Råd og vejledning

Vi løser el-opgaver for flere forskellige kundegrupper: Private kunder, boligselskaber og ejer- og andelsboligforeninger, offentlige institutioner, erhvervsvirksomheder og industrivirksomheder m.fl. Hver elektrikeropgave stiller sine krav.

Vi hjælper også med gode råd og vejledning til løsning af dine el-opgaver

Kontakt os nu og hør mere

Har du et stykke arbejde, der kræver en rutineret elektriker? Tøv ikke med at gribe telefonen og ringe til os på telefon 70 70 71 71 eller skriv til os når du skal have løst en opgave vedrørende dine elektriske installationer på mail info@elstyrken.dk.

Din garanti

Elstyrken er autoriseret at sikkerhedsstyrelsen til at udføre alle elektrikeropgaver i hele landet. Vi er medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation og er derigennem tilsluttet Ankenævnet for el-installationer i Danmark.

El-installation

Vi løser professionelt el-installationsopgaver i forbindelse med nybyggeri, om- og tilbygninger samt bygnings- renoveringsopgaver.

El-Tjek & Eftersyn

Flere og flere andelsboligforeninger, ejerlejlighedsforeninger og kolonihaveforeninger stiller krav om, at der udarbejdes et el-tjek i forbindelse med salg.

Kontakt

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi hjælper gerne med råd og vejledning i forbindelse med din næste opgave.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder.
Pervagner døgnvagt
Jan Rosenlind Elektriker
Jakob With Hansbøl