ABA anlæg og brandventilation

Når man arbejder med el, så er sikkerheden ikke til at komme udenom og her er brandventilation helt afgørende. Derfor var det også oplagt for Elstyrken at dykke ned i, hvilke muligheder, der er de bedste, når det kommer til sikring af virksomheder mod brand. Vi holder os altid opdateret på de nyeste løsninger, så vi kan tilbyde den bedste rådgivning om fordele og ulemper ved de forskellige løsninger inden for videoovervågning, alarmsystemer og ABA-anlæg (ABA står for automatisk brandalarmering), ligesom vi kan sikre, at det bliver installeret korrekt.

Gør arbejdspladsen sikker – installation af ABA brandanlæg

Vi kender alle brandalarmerne på batteri hjemme i privaten, der løber tør for strøm på de mindst passende tidspunkter. Det skal du i hvert fald ikke tænke på med et ABA anlæg. Derimod skal du sørge for at tage fagfolk med på råd, så din installation bliver mere sikker og lever op til gældende lovgivning.
Elstyrken er din garanti for korrekt udført elarbejde af autoriseret elektrikere. Vi hjælper både virksomheder med installation af fx ABA brandanlæg og private med de mindre opgaver, som fx montering af spots i vådrum.

Din garanti for korrekt installeret brandsikring

Med erfaring fra tidligere projekter med fokus på brandsikring og som autoriseret elektriker kan Elstyrken ikke bare hjælpe med at gøre din arbejdsplads mere sikker med et nyt ABA anlæg, men også med en korrekt og professionel installation. Du er velkommen til at kontakte os for en pris på ABA-anlæg til din virksomhed.

MODTAG MERE INFORMATION, VEDR. PRISER M.M.

Indtast din email eller telefonnummer herunder, så modtager du yderligere information.

    Kontakt os og hør mere om dine muligheder.
    brandventilation ABA
    Brandventillation aba ablæg