Stadionbelysning, lysanlæg til sport og lysprojekter

Hvis du skal bruge stadionbelysning, så kan Elstyrken hjælpe dig. Vi er vant til at arbejde med lysanlæg til sport og lysprojekter i alle størrelser.
Så har du brug for en pris på et lysanlæg til en fodboldbane, så kontakt os på 70 70 71 71.


Lysanlæg til sport og stadionbelysning
Hos Elstyrken har vi et hold af autoriserede elektrikere der kan hjælpe jeres sportsklub med at finde og få installeret det rigtige lysanlæg på jeres fodboldbaner. Vi kan også sørge for professionel sportsbelysning til store sportsanlæg og stadioner.

Lysprojekter til særarrangementer
Har I behov for et tilbud på elinstallation i forbindelse med særarrangementer, fx koncerter og lignende, så kan du med fordel tage fat i Elstyrken.

Vi har erfaring med både rådgivning forud for indkøb af udstyr og installation. Vi har også erfaring med at lave mobile løsninger, når jeres behov kræver, at lysprojekter kan skaleres eller løbende varieres alt efter arrangementstype.

Andre elinstallationer for sportsanlæg
Vi kan også hjælpe med andre installationsopgaver, som energioptimering og netværksinstallationer, ligesom vi kan bistå som professionel samarbejdspartner omkring elinstallationer og byggestrøm på større entrepriser i hele landet.
Lad os rådgive jer om den rette løsning.

MODTAG MERE INFORMATION, VEDR. PRISER M.M.

Indtast din email eller telefonnummer herunder, så modtager du yderligere information.

    Du bliver ikke tilføjet nogen mailing liste..

    Kontakt os
    Sportsbelysning fodboldanlæg i Gentofte Kommune
    stadionsbelysning erhvervselektriker