Eltjek, flyttesyn og eleftersyn

Hvis du skal flytte, så kan vi hjælpe dig med et flyttesyn. Vi kan også være med, når du overtager din nye bolig med et eltjek inden du underskriver købskontrakten, så du er sikker på, at alt er som det skal være, når du flytter ind.

Flyttesyn med flytterapport ved fraflytning

Når du sælger din bolig, så er en elrapport din garanti for, at elarbejdet er i orden og udført korrekt, så du trygt kan overdrage nøglerne til den nye ejer. Hos Elstyrken har vi også erfaring med at udfærdige flyttesyn, vi kalder det en flytterapport, som del af et ordentligt flyttesyn og eltjek. Skal du sælge din ejerbolig, så kan vi hjælpe med et lovpligtigt eleftersyn. Skal du sælge din andelsbolig kan vi hjælpe dig med et eltjek, som der i de fleste tilfælde stilles krav til. Skal du sælge din bolig i hovedstadsområdet, så kontakt os i Elstyrken på 70 70 71 71 for et uforpligtende tilbud på et flyttesyn, så du er sikker på at du overdrager boligen til den kommende ejer med vished om, at alt er korrekt udført. Vi laver også eleftersyn i etageejendomme, så skal du lave flyttesyn og eltjek af andelsbolig, så kontakt os også gerne for et tilbud på 70 70 71 71.

Ekstra sikkerhed med et eltjek og elsyn

Hos Elstyrken tilbyder vi også eleftersyn for dig, der ønsker at få gennemgået din boligs elinstallationer. De elektriske installationer er helt afgørende i alle boliger, derfor er det også vigtigt at få dem gået efter. Det behøver ikke kun at ske i forbindelse med køb og salg af bolig, eller ved større moderniseringer og ombygninger. Du kan også få tjekket om alt er i orden bare for en sikkerhed skyld. Det er ejernes og brugernes ansvar, at installationen lever op til gældende lovgivning.

Elstyrken hjælper dig med eltjek, elrapport og flyttesyn i Storkøbenhavn

Når du vælger Elstyrken til at løse dine elopgaver, er du sikker på at din opgave løses hurtigt og professionelt af autoriseret elektrikere. Vi hjælper både private og virksomheder med alt fra energioptimering med CTS-anlæg til montering af spots i vådrum og meget andet. Vi holder til på Mesterlodden 40 i Gentofte, og kan derfor tilbyde vores ekspertise i hele Storkøbenhavn med kort varsel, fx ved akut nedbrud på kritiske elinstallationer hos private og virksomheder. Kontakt os på 70 70 71 71 og hør mere.

Professionel autoriseret elektriker klar med sparring til erhvervsdrivende

Til dig, der er erhvervsdrivende, og som har brug for at få en professionel sparringspartner, der kan sikre at dine el-installationer er klar til at understøtte din forretning, står Elstyrkens erfarne elektrikere og elinstallatørere klar til at hjælpe med råd og vejledning samt installation og fejlfinding. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om dine muligheder, ligesom vi gerne tager en uforpligtende snak om, hvilke løsninger vi har erfaring med, fungerer særligt godt for din branche.

Elstyrken udfører el-eftersyn og el-tjek i hele Storkøbenhavnsområdet og Nordsjælland

El-tjek er vigtigt at huske!

Flere og flere andelsboligforeninger, ejerlejlighedsforeninger og kolonihaveforeninger stiller krav om, at der udarbejdes et el-tjek i forbindelse med salg. I forbindelse med salg af anparter, lejligheder i ejerforeninger og kolonihaver tegnes der normalt ikke ejerskifteforsikring. Ved el tjekket gennemgås lejligheden rum for rum visuelt og der tages et antal stikprøver, hvor stikkontakter, afbrydere, lampeudtag eller indbygningslamper skrues ud og det checkes om der er de krævede dåser bag ved, og om den skjulte installation ser ud til at være udført korrekt. El-tavlen undersøges med hensyn til adgangsforhold, tavlekapslingen og korrekt dimensionering. HFI/HPFI relæet testes med installationstester for at konstatere, at det yder den beskyttelse der er påkrævet. Herudover isolationstestes gruppeledningerne, der går ud fra tavlen. Skema for el-syn er en skriftlig rapport, der indeholder resultatet af el-tjekket. Rapporten vil oftest også indeholde et prisoverslag ift. udbedring af eventuelle fejl ved installationen.

Eftersyn skal beskytte flere parter

El-eftersynsordningen er en del af huseftersynsordningen som har til formål at beskytte både hussælger og huskøber mod problemer som følge af fejl og mangler ved fast ejendom, i forbindelse med ejendomshandelen. El-eftersynsrapporten danner sammen med tilstandsrapporten grundlag for et tilbud om ejerskifteforsikring. Ved el-eftersynet gennemgås ejendommen rum for rum visuelt, og der tages et antal stikprøver, hvor stikkontakter, afbrydere, lampeudtag eller indbygningslamper skrues ud, og det checkes om der er de krævede dåser bag ved, og om den skjulte installation ser ud til at være udført korrekt. Eltavlen undersøges med hensyn til adgangsforhold, tavlekapslingen og korrekt dimensionering. HFI/HPFI relæet testes med installationstester for at konstatere, at det yder den beskyttelse, der er påkrævet. El-eftersynsrapporten eller el-installationsrapporten er en skriftlig rapport, der indeholder resultatet af el-eftersynet. Eventuelle fejl ved el-installationen får karakterer efter, hvor alvorlig fejlen er. Kun virksomheder med autorisation kan blive godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at udarbejde el-eftersynsrapporter. Elstyrken er godkendt til at udarbejde el-eftersynsrapporter. Ring til os på telefon 70 70 71 71 eller skriv til os via kontaktside og få et tilbud på et el-tjek eller eftersyn. Med stor erfaring omkring Gladsaxe, Gentofte, Lyngby, Søborg og Hellerup, står vi parat fra vores kontor i Gentofte til at hjælpe dig.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder.
Ehsoe Elstyrken eltjek elsyn langeland
Kvindelig lærling erhverv elektriker co2-dokumentation