Autoriseret elektriker til professionelle

Som professionel sparringspartner for erhvervsdrivende, er Elstyrkens elektrikere vant til at lave løsninger, der fungerer i dagligdagen. Vi sikrer at installationerne er dimensioneret korrekt i forhold til belastning i de faciliteter som fx restauranter, cafeer og kontorer kræver.

Vi kan hjælpe jer på en lang række af områder og er vant til at hjælpe med de særlige krav der er specifik i lige præcis din branche om det er elopgaver på kontor, i butik, i restaurant, på cafe eller ved større byggeentrepriser. Kontakt os på 70 70 71 71 og høre nærmere.

Autoriseret elektriker klar med professionel sparring til erhvervsdrivende

Til dig, der er erhvervsdrivende, og som har brug for at få en professionel sparringspartner, der kan sikre, at dine el-installationer er klar til at understøtte din forretning, står Elstyrkens erfarne elektrikere og elinstallatørere klar til at hjælpe med råd og vejledning samt installation og fejlfinding.

Kontakt en autoriseret elektriker med branchekendskab til din elopgave

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om dine muligheder, ligesom vi gerne tager en uforpligtende snak om, hvilke løsninger vi har erfaring med, fungerer særligt godt for din branche.

Ring til os på 70 70 71 71, og hør om vores erfaringer fra lignende projekter og få råd til, hvordan vi kan hjælpe med at sikre, at jeres elektriske installationer kan følge med jeres forretning.

Branchekendskab sikrer de bedste løsninger i butik og restaurant samt på kontor

Uanset om du driver en restaurant, en café, et konferencested eller skal sørge for at der er strøm på kontoret, så er Elstyrken din professionelle sparringspartner.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe erhvervsdrivende med at sikre at deres elektriske installationer lever op til deres behov og krav. Både det lovpligtige og de krav, som en travl hverdag måtte kræve.

Det betyder, at vi blandt andet kan hjælpe med installation af lysanlæg, overvågning og alarmsystemer, brandanlæg, energioptimering og netværk. Kontakt os på 70 70 71 71 og hør mere.

Elektriker til større byggeentrepriser

Har du en større byggeentreprise, hvor du leder efter en autoriseret elektriker til at stå for de elektriske installationer, så har vi erfaringerne, der sikrer dig, at du kan få professionel sparring og udførelse på alle typer af elarbejde.

Hos Elstyrken kan vi sørge for at din opgave følges til dørs af kompetente elektrikere og elinstallatørere, der har mange års erfaring. Hvis vi ikke kan løse lige netop den opgave, så sørger vi for at sende dig godt videre.

Vores professionelle elektrikere er også din sikkerhed for, at du kan få den rådgivning, som gør dit projekt til en succes, uanset om det er installation af netværk i kontorbygninger, eller al elstallation ved opførsel af bolig- eller kontorkomplekser.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 70 70 71 71 for at høre mere om vores erfaringer fra tidligere projekter, der måske ligner din byggesag.

Giv medarbejderne en ordentlig digital arbejdsplads – hjemme og på kontoret

Elstyrkens erfarne fagfolk kan sørge for installation af netværk på kontor og på hjemmearbejdspladsen.

Så lad os hjælpe dig med at sikre, at dine medarbejdere har en ordentlig digital arbejdsplads – både på hjemmekontoret, og når I igen kan møde ind på arbejdspladsen.

Det kan vi ved at at installere netværkskabler, der kan klare de hastigheder, som vil være med til at lette arbejdsdagen i skyen.

Vi kan også hjælpe med at gøre kontoret klar til de krav fremtidens virksomheder vil møde med øget krav til båndbredde.

For større opgaver i kontormiljøer, kontakt os gerne tidligt, så vi kan rådgive dig om den smarteste løsning. Kontakt os for tilbud på installation af netværk og fiber.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder.
Måling
Elstyrken firmabil din lokale elektriker i gentofte