Montering af udvendige lamper og køkkenspots

– også med intelligent lysstyring

Skal du bygge om? Eller måske nyt? Tag Elstyrken med tidligt i byggeprocessen, så er du sikker på at få kompetent rådgivning fra et hold af fagligt stærke elektrikere, der er har stor erfaring i at løse alt el-arbejde, lige fra montering af udvendige lamper og køkkenspots med intelligent lysstyring til udskiftning af stikkontakter.

I samarbejde med dig kan vi derfor sørge for, at du får installeret lys i hjemmet med intelligent lysstyring, der gør arbejdet i køkkenet til en leg, og starten på dagen ekstra god, når du selv kan styre, hvor kraftigt lyset skal være og hvad tid det skal tænde direkte fra din mobil med lysstyring via app. Vi hjælper med elegant og intelligent lysstyring.

Bestil tilbud på intelligent lysstyring, montering af udvendige lamper eller andre lysopgaver på 70 70 71 71.

Installation af netværk og skifte stikkontakter

Har du taget boligen ind i det nye årtusinde? Har du taget smarthome-mulighederne i brug? I dag er mulighederne næsten uendelig for, hvordan vi kan indrette vores hjem smart med automatiske løsninger på lys og lyd.

Ofte opstår problemet dog, at man løber tør for stikkontakter, dvs. udtag, før ens hjem er blevet rigtig smart. Er du nået dertil i din jagt på fremtidens smarte hjem, så er installation af nye stikkontakter også noget, som Elstyrken kan hjælpe dig med, ligesom vi kan hjælpe med at udskiftning af stikkontakt til en ny smartere variant, der kan tale sammen med din intelligente lysstyring via app og lignende.

Professionelle lysanlæg til konferencer

Udover netværk og lys til private, så har Elstyrken også erfaring med at lave professionelle lysanlæg til konferencer og lignende. Hvis du ønsker at høre mere om vores professionelle lysløsninger til events og konferencer, så kontakt os på 70 70 71 71 og få et bud på, hvordan du får sat sit næste arrangement i det rette lys.

Kontakt os
Belysning elektriker lysstyring
lysstyring og montering