Installation af AV konference udstyr til mødelokaler

Når du vælger Elstyrken som elinstallatør i forbindelse med modernisering af mødelokaler, så kan vi rådgive dig omkring AV-løsninger til lokaler i alle størrelser.
Vi har stor erfaring med at hjælpe virksomheder med at få professionelle video- og lydsystemer til at fungere, fx installation af møderumsdisplay og anden møderumsindretning, der kræver elektriske installationer. Vi sammensætter i samarbejde med jer en løsning, der matcher jeres behov for av-udstyr til jeres mødebehov.

Indretning af nye mødefaciliteter med AV konferenceudstyr

Uanset om I skal have hjælp med at få sat en ny møderumsskærm op i et mødelokale, eller skal indrette nye mødefaciliteter med konferenceudstyr, så kan vi rådgive om den smarte løsning og mulighederne og selvfølgelig sørge for, at elarbejdet udføres korrekt. Vi har erfaring med at indrette både moderne mødemiljøer for både små og store virksomheder.

Husk også netværket

Ved indretning af mødefaciliteter er det ofte også værd at overveje, om netværket i virksomheden skal ses efter. Her kan en autoriseret elektriker fra Elstyrken være dig behjælpelig med viden om installation af netværksløsninger og fibernet, der kan sikre, at ikke bare videosignalet går klart igennem ved til kundemødet, men at I også i jeres arbejdsdag, vil opleve et stabilt netværk i organisationen.

Kontakt os
av konference udstyr elektriker
Stikkontakt Elstyrken