Tyveri sikring med installation af videoovervågning og alarmsystem

Installationen af alarm og videoovervågning er en god måde at skabe ekstra tryghed i hjemmet og sikring af værdigenstande mod tyveri. Men det skal installeres korrekt. Tag Elstyrken med på råd, så får du får den mest professionelle tyverisikring af hus og ejendom.

Hvilket alarmsystem skal du vælge – og skal du have kameraovervågning og tyverisikring?

Der er mange muligheder, når man skal vælge alarmsystem i dag. Nogle er med kameraovervågning og forbundet til internettet, så du kan følge med fra din mobil, andre er mere enkle og giver blot et lydsignal.

Hvilket et, du skal vælge afhænger af det sikkerhedsniveau, som du ønsker at opnå, samt hvilke øvrige installationer, der allerede er tilgængelige eller som skal tænkes ind i installationen, fx netværkskabler til en stabil internetforbindelse i hele hjemmet. Smartsikring skal være installeret korrekt for at det giver værdi, når du har brug for det.

Når vi rådgiver vores kunder, private og virksomheder, om sikring af bolig og virksomhed mod tyveri og indbrud, så sørger vi altid for at afdække jeres konkrete behov. Kun sådan kan vi sikre at din hussikring kan være med til at skabe de rammer, der skal til for at du føler dig tryg i din bolig og virksomhed.

Tyverisikring til butikker og kontorer

Skal du have installeret nyt alarmsystem og videoovervågning i butik eller på kontor, så er det en opgave, som Elstyrkens elinstallatører kan rådgive dig omkring og løse. Vil du høre mere om, hvilke typer af løsninger, vi tidligere har leveret til kunder inden for tyverisikring, herunder alarmsystemer og videoovervågning, så ring til os for en uforpligtende snak.

Kombiner din nye tyverisikring med et eltjek

Når vi installerer alarmsystemer og videoovervågning hos private, så kan vi samtidig tilbyde at foretage et eltjek af husstanden, så du får et overblik over, hvilke områder du skal være opmærksom på at få udbedret for, at din bolig er så sikker som mulig.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder.
tyveri sikring
Tyveri sikring