Christian sætter strøm til hverdagens små historier fra Elstyrken

Christian Rydahl

Christian Zeest Rydahl er manden bag Elstyrkens TikTok og Instagram profiler, her viser han sit arbejde som elektrikerlærling til sine peers.

For Elstyrken er det vigtigt at fange de unge, der hvor de er – og give et reelt indblik i, hvad det vil sige at være elektriker. Så da Christian både har erfaring med at publicere i medierne og har en baggrund i marketing, var det oplagt at han skulle være ansvarlig for vores profiler på TikTok og Instagram.

Christian fortæller selv:

“Jeg kunne se, at der var et kæmpe potentiale især på TikTok. Det er en måde at få fat i de unge på. Det har overrasket mig, at der ikke er ret mange andre elektrikere eller håndværkere generelt på fx TikTok. Jeg gik i gang i starten af januar, og her få uger senere har vi allerede 200 følgere og 40.000 visninger på TikTok. Og det er kun organisk, vi har ikke brugt penge på annoncer (endnu). På Instagram går det ikke så hurtigt, men vi får god respons.”

Hvad skal der så til?

“Det skal være højere tempo og så skal man fange de unges humor. Det må godt have lidt kant. Formålet er at få flere til at få øjnene op for elektriker-faget og ikke mindst Elstyrken som arbejdsplads. Jeg vil gerne vise andre unge, at det er et fedt fag med passer af potentiale for videreuddannelse.”

Er du nysgerrig, så følg med her:
TikTok: https://www.tiktok.com/@elstyrken
Instagram: https://www.instagram.com/elstyrken/