Elstyrken udklækker fire elektrikerlærlinge, der alle afslutter med bravur

elstyrken lærlinge

I Elstyrken har vi en lang tradition med at uddanne næste generation af elektrikere og i år er vi stolte af at kunne hylde vores kolleger, der alle bestod deres svendeprøve med topkarakter. Fælles for dem alle fire er, at de er meget vellidt blandt deres kolleger.

Mød Jesper, den nørdede reklamemand og nu elektriker 

Jesper Rydland er egentlig uddannet multimediedesigner og har lavet reklamefilm. ”Jeg kommer fra en håndværker familie, og jeg er lidt nørd, så derfor søgte jeg mod installatørbranchen” fortæller Jesper Rydland og fortsætter:  
”Fejlfinding og tekniske udfordringer er det sjoveste. Det er også en af grundene til, at jeg gerne vil læse videre til installatør”, afslutter Jesper.

“Jesper er meget pertentlig og omhyggelig, og vi er meget glade for at have Jesper hos os” — fortæller Jakob With-Hansbøl, CEO & Elinstallatør i Elstyrken.

Mød Sofus, gymnasieeleven der vil blive ved med at dygtiggøre sig
Sofus Palm Raahauge var allerede i praktik hos Elstyrken som 9-klasses elev og efter 3 år på gymnasiet, kom han tilbage. ”Jeg er enormt glad for at være hos Elstyrken. Der er meget frihed under ansvar og jeg bliver kastet ud i opgaverne” fortæller Sofus Palm Raahauge og fortsætter: 

”Jeg er enormt fagligt stolt, og derfor påvirker det meget, når jeg kommer til at lave en fejl. Men alle hos Elstyrken er enormt forstående og jeg har derfor heller ikke noget problem med at indrømme, hvis jeg laver en fejl. Det er jo sådan, man lærer.” ”Elinstallationsbranchen er en spændende branche at være i, og jeg synes, det er fedt, at der er så mange muligheder for at dygtiggøre sig”, afslutter Sofus.

“Sofus er meget udadvendt, positiv og smilende. Jeg er derfor meget glad for, at han har valgt at blive hos os” — fortæller Per Wagner, Servicechef og Elinstallatør hos Elstyrken.

Mød Magnus, den arbejdsomme elektrikerlærling
Magnus Bjørn Larsen har bestået sin svendeprøve, men må vente til juni til, at han kan kalde sig elektriker.
”Det er meget lærerigt at være elektrikerlærling hos Elstyrken. Jeg får mange opgaver og har primært løst serviceopgaver, fortæller Magnus og fortsætter:

”Hos Elstyrken er der meget frihed under ansvar. Jeg har derfor også anbefalet Elstyrken som arbejdsgiver til de lærlinge, jeg møder. I min læretid har jeg nydt godt af, at jeg har fulgtes med Sofus. Det var været dejligt at have en at sparre med”, afslutter Magnus.

“Magnus er meget arbejdsom, smilende og altid glad, og jeg er meget glad for at have ham med i mit team” — fortæller Per Wagner, Servicechef og Elinstallatør hos Elstyrken.

Mød Masuod, der drømmer om at arbejde i udlandet
Masuod kom til Danmark som flygtning for 6 år siden. Elstyrken blev hans første arbejdsplads og stedet, hvor Masoud gik fra at være arbejdsmand, der knapt kunne det danske sprog, til at han i januar i år bestod sin svendeprøve. Masuod bestod ikke kun svendeprøven med bravur, men har gennem hele sit forløb udmærket sig, og han har derfor modtaget fagets medalje. Traditionen med at uddele medaljer til de nyuddannede håndværkere går helt tilbage til 1867 og gives til de håndværkere, der har leveret en præsentation ud over pensum og fået topkarakter hele vejen igennem.

”Jeg er blevet taget rigtig godt imod og har virkelig fantastiske kolleger”, fortæller Masuod og fortsætter:
”Min drøm er at læse videre til maskiningeniør og måske arbejde i udlandet, men lige nu håber jeg bare at kunne komme ud på de lidt større enterprise-opgaver” afslutter Masuod.

“Masuod er meget ydmyg og altid glad og smilende. Men Masuod er også meget målrettet og dedikeret, og jeg er derfor meget stolt af at kunne overrække ham fagets medalje. Det er fortjent. ” — Fortæller Jakob With-Hansbøl, CEO & Elinstallatør i Elstyrken.

elstyrken lærlinge

Magnus Bjørn Larsen, Jesper Rydland, Jakob With-Hansbøl, Masuod og Sofus Palm Raahauge