Vi ka’ også solceller

Jakob With Hansbøl Jan Rosenlind solcelle

Det er meget populært at investere i solceller for tiden, da det kan give besparelser på elregningen. Det sker ved, at den energi du producerer, bliver sendt ud på elnettet, og bliver takseret og modregnet dit eget forbrug. På den måde er du med til at give dig selv og Danmark et grønnere klimaaftryk.

Derfor sendte vi sidste år CEO Jakob With-Hansbøl og Tekniske Chef Jan Rosenlind på uddannelse. Begge har nu bestået modulet Solcelleanlæg på Akademiuddannelsen i Energiteknologi og kan kalde sig VE-installatører i Solcelleanlæg.

Hvad betyder det?

Først og fremmest så betyder det, at vi kan rådgive dig om hvilken type solcelleanlæg, der vil være relevant for dig, men det betyder også, at vi kan hjælpe dig med at beregne, hvilket der er mest lønsomt. Når beslutningen er taget, så hjælper vi dig hele vejen. Lige fra placeringen af solcelleanlægget, dets orientering og hældning under hensyntagen til skyggeforhold, solindfald, den bærende konstruktion og til solcelleanlæggets egnethed i forhold til din bolig/bygning.

Hvem er det relevant for?

Som VE-godkendt installatør har vi erfaring med alt fra ventilationsanlæg, varmepumper, aircondition til nu solcelleanlæg og rådgiver både private og virksomheder. Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der er den bedste for dig som privat person eller som virksomhed, så tag os med på råd fra start.

“Vi er meget glade for nu at kunne tilbyde installation og rådgivning om solceller. Ordningen viser, at vi som virksomhed har dokumenterede kompetencer til at installere solcelleanlæg korrekt, og at du som kunde får det bedst mulige udbytte af vores rådgivning og installation.” — Jakob With-Hansbøl