Elstyrken udvider på Langeland

Ehsoe Elstyrken eltjek elsyn langeland

En af Elstyrkens betroede medarbejdere har efter et par arbejdsår i København vendt snuden hjemad, og vi har derfor besluttet at åbne en lokal afdeling på Langeland, hvorfra Ehsoe Ywar Zin skal betjene nye og eksisterende kunder på Langeland og Sydfyn. 

Ehsoe har været en del af Elstyrken i to år og har haft sin hverdag i København og omegn, mens weekenderne har været tilbragt på Langeland. ”Ehsoe har siden sit huskøb i efteråret 2020 ytret ønske om at vende næsen hjemad mod Langeland mere permanent. Vi har i Elstyrken været rigtig glade for samarbejdet, og vi er derfor glade for, at Ehsoe fortsætter hos os”, fortæller Indehaver Jakob With-Hansbøl.

“Vi har løbende været i dialog om en åbning af ny afdeling på Langeland / Sydfyn, og vi er derfor glade for, at det nu er lykkes,” — afslutter Indehaver Jakob With-Hansbøl.

Det kan vi hjælpe med
Hos Elstyrken rykker vi ud til alle typer af opgaver, intet er for stort eller småt, og vi løser opgaver både for virksomheder og private. Hvis du står midt i en ombygning, nybygning eller bare har brug for en ny stikkontakt, kan vi hjælpe med følgende opgaver: 

  • Renovering
  • Nybygning
  • Fejlfindinger 
  • Landbrugsinstallationer
  • Lysanlæg
  • Hvidevareservice

Elstyrken er din engagerede partner som forener mange års praktisk erfaring med nye, digitale muligheder. Vores erfarne medarbejdere løser både store og små opgaver for virksomheder og private. Vi går ind for dialog fra start til slut, så det er let for dig at følge med i vores arbejde.Har du brug for vores ekspertise på Langeland eller på Sydfyn, kan du kontakte os på 7070 7172 eller på langeland@elstyrken.dk