Elstyrken er nu VE-godkendt

Varmepumpe VE-godkendt

Hos Elstyrken er vi stolte over at fremgå på Energistyrelsens liste over virksomheder, som er godkendt til at installere vedvarende energianlæg (VE).

Hvad betyder det at være VE-godkendt?
VE står for vedvarende energianlæg og som VE-godkendt installatør har vi nu papir på, at vi kan installere vedvarende energianlæg med høj kvalitet. VE-godkendelsesordningen er for de installatør- og montørvirksomheder, som er blandt de bedste til at installere små vedvarende energianlæg som f.eks. varmepumper, og ”vi er meget glade for nu at kunne tilbyde denne ordning til alle vores kunder”, fortæller CEO & aut. elinstallatør Jakob With-Hansbøl og fortsætter:

”Ordningen viser, at vi som virksomhed har dokumenterede kompetencer til at installere VE-anlæg korrekt, og at du som kunde får det bedst mulige udbytte af vores installation”.

Du kan finde listen over alle VE-godkendte virksomheder her.

Hvorfor er en varmepumpe en god idé?
Med en energivenlig varmepumpe sparer du penge på varmeregningen og sikrer dig et behageligt indeklima. Det er godt for både helbred og hus og du bidrager samtidig til at spare på energien. Du kan læse mere om, hvad vi tilbyder her.

Hvordan ansøger jeg?
Hvis du overvejer at skifte til en energivenlig varmepumpe, så skal du huske at søge tilskud, før du kontakter os. Det gør du her. Der åbnes for ansøgninger i løbet af første kvartal af 2021. Hvis du er i tvivl om, hvordan du ansøger, så er du velkommen til at kontakte os for vejledning.