Elstyrken overtager alle aktiviteter og medarbejdere fra Torben Buhelt ApS

Torben Jakob With hansbøl

Elstyrken har pr. 1. juli 2020 overtaget alle aktiviteter i Torben Buhelt ApS inklusive ejeren selv, som grundlagde sin installationsforretning for 40 år siden.

Elstyrken er en mellemstor installationsforretning og står stærkt i forhold til at betjene kunder i Storkøbenhavn og Nordsjælland inden for alle former for elarbejde for private, kontorer, industrivirksomheder, ombygninger, samt inden for sikring, overvågning, klimaanlæg, varmepumper og byggestrøm.

Overtagelsen sker som en del af et glidende generationsskifte, hvor Torben Buhelt (71) tiltræder en seniorstilling hos Elstyrken, hvor han får en mere fri rolle end hidtil men fortsat skal betjene kunder.

”Torben Buhelt er et fantastisk match for vores virksomhed. Han kommer med et bredt kundenetværk og en masse viden oparbejdet gennem et langt arbejdsliv, som vi kan lære meget af i vores forretning. Vi har før prøvet at lave et glidende generationsskifte, som gik rigtigt godt, og vi ser også meget positivt på dette samarbejde, som vil være en styrkelse af Elstyrken til gavn for både kunder og medarbejdere,” siger Elstyrkens direktør Jakob With-Hansbøl.

 Han hæfter sig især ved, at Elstyrken og Torben Buhelt deler de samme værdier i forhold til ordentlighed og grundighed. Derfor kan kunderne være helt trygge ved den kvalitet, de også fremover kommer til at møde, uanset om der står Elstyrken eller Torben Buhelt på siden af servicevognen.

Alle tidligere kunder hos Torben Buhelt ApS kan trygt henvende sig til Elstyrken på 7070 7171 info@elstyrken.dk eller direkte til Torben Buhelt på 4026 3054, hvis de har brug for hjælp, et råd eller et tilbud på elarbejde.

Torben jakob Per Jan elstyrken

Torben Buhelt, Jakob With-Hansbøl, Per Wagner og Jan Rosenlind